donateur worden

De EHBO-verening Berkenwoude is, zoals vele verenigingen, in grote mate afhankelijk van donateurs. Zonder donaties zal het elk jaar moeilijk zijn de begroting rond te krijgen.

Waar worden de donaties voor gebruikt?

Donaties die we ontvangen zullen worden gebruikt om “de algemene begroting” rond te krijgen. Maar waar geeft de EHBO-vereniging het precies aan uit? Waarschijnlijk aan meer dingen dan u op het eerste gezicht zult verwachten. U kunt denken aan aanschaf en onderhoud van oefenmaterialen, die onze leden en cursisten gebruiken om hun kennis op peil te houden. U kunt hierbij denken aan gecertificeerde docenten, LOTUS medewerkers, verbandmaterialen, reanimatiepoppen, training-AED’s, etc.. Allemaal niet goedkoop om aan te schaffen en te onderhouden. Verder heeft de EHBO ook beschikking over zeer complete verbandkoffers en AED. Deze komen tevoorschijn als onze leden geheel kostenloos als EHBO-er fungeren bij locale evenementen. Denk hierbij aan het Perkouws feest, het jaarlijkse tentfeest, buitenspeeldag, etc.. Alhoewel kostenloos…Het kost ons in feite geld aan de materialen die we verbruiken.

In het kort worden donaties aangewend om de kosten voor het geldig houden van de EHBO diploma’s van onze leden zo laag mogelijk te houden. Wat resulteert in meer mensen in de omgeving Berkenwoude, die zouden kunnen helpen in het geval van een ongeval. Het is toch een gerustellende gedachte dat er mensen met EHBO kennis bij u in de buurt wonen. Uw donatie wordt ook aangewend om EHBO te kunnen verlenen bij evenementen in de omgeving.

Word nu donateur!

Hopelijk bent u ge├»nteresseerd om een donateur van EHBO-Berkenwoude te worden. Elke donatie is welkom. Als u contact opneemt met info@ehboberkenwoude.nl zullen wij u zo snel mogelijk als donateur in onze administratie verwerken of reageren op vragen die u misschien heeft. Periodieke donaties worden jaarlijks door onze leden rond het einde van het jaar opgehaald.

Bij voorbaat dank namens de gehele EHBO-vereniging te Berkenwoude.